Aktuale

Vendet që do të mbesin pa rrymë

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës do të ektë ndërprerje të energjisë elektrike. Ja cilat janë ato:

Më 26.07.2017 në NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J23 Komuna e Re (Kodi: 10000015) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

2.

Më 26.07.2017 në NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.28 Sigurimi Social (Kodi: 12000020) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjyqi, E.Duraku, Xhamia e Llapit dhe Kodra e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtim i mbrojtjes rele.

3.

Më 26.07.2017 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shabani (Kodi: 14016003) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sharbani, TS Sharban,TS Alshiqët, TS Halabaku, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1, 2, 3, 4, TS private (Bellopojë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ormanit 0.4 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27,28.07.2017 në NS TS 220/35/10(20) kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi 14000013) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë dhe Murgullë.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorëve, lidhje në trafo.

2.

Më 26.07.2017 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 10:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e objektit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.07.2017 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 09:30 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca, Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.07.2017 në NS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kolonija e vjetër (Kodi: 60024001) prej orës 11:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullari, Jasenoviku dhe Qeranoviku.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 26.07.2017 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J19 Zalli (Kodi: 63000019) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. e Prishtinës- kryqi, vetësherbimi Pireva dhe tregu i automjeteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 26.07.2017 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J20 TS-3 (Kodi: 63000020) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (qendra e qytetit) dhe TSB-41 (qendra e qytetit).

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26.07.2017 në NS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 11:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121Pompa(Zejna), TS.122 Pirraj,TS.123 Ramajt, TS.124 Zukajt, TS 125 Kulla, TS.126 Alidemët, TS.127 Alidemët, TS.147 P(Shtëpia Private) TS.148 Gurthysi(Qerimi) TS.149 Pompa TS.150 Pozhoran, TS.151 Novosella, TS.152, TS. e fundit, TS.153 Ramjan (Imria) 154 Ramjan P. (Zahir) TS.155 Ramjan (Xhamia), TS.156 Ramjan (Shkolla), TS.157 Mulliri, TS.158 TS. i Ri, Zukajt Pozhoran, TS.160, TS. Pirrajt Pozhoran, TS.159, TS. Pozhoran Dalja e Reja, TS.162, TS.SH Fusha e Sportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës së drurit me atë të betonit.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.07.2017 në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qyteti I (Kodi: 82000003) prej orës 09:00 deri në orën 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.486 Xhelal Hajda-Toni, rr.487 UÇK-së, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.492 Agom Çelaj, rr.493 Hasan Prishtina, rr.495 Dëshmorët e Pashtrikut, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.503 Skënder Rexhepi, rr.504 Eshrafedin Kastrati, rr.505 Sadedin Hajda, rr.506 Milaim Krasniqi, rr.508 Xhafer e Samir Nurkasa, rr.509 Gëzim Mullaabazi, rr.510 Bujar Thaqi, rr.511 Migjeni, rr.512 Ali Sokoli, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezërit Haradinaj, rr.518 Ilmi Morina, rr.524 Kuvendi i Lezhës, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.532 Bekim Isma, rr.536 Mic Sokoli, rr.Feim e Bedrush Gashi, rr.538 Milaim Morina, rr.539 Haxhi Zeka, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.543 Dalip Behra, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.548 Mark Sopjani.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës së drurit 12m në atë të betonit afër Shani Mullaabazit.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 26.07.2017 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26.07.2017 deri më 29.07.2017 në NS 110/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 0.4 kV Begaj (Kodi: 73000006009) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e kabllos.

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 26.07.2017 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardani l (Kodi: 51000001) prej orës 10:00 deri në orën 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dusha, Mugoshi, Dardania 1 Dardanija 3 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e 6 lidhjeve për kabllo.

the authorE B