Aktuale

Veprimi i papritur i PDK-së ndaj Albin Kurtit

Më të filluar fjalimin e tij në Kuvendin e Kosovës kryeministri i ardhshëm Albin Kurti ka filluar të flas dhe të godas tavolinën deputeti i PDK-së Abelard Tahiri.

Tahiri menjëherë ka filluar të godas tavolinën e tij dhe ka dashur të ndërpres fjalimin e Kurtit por që një gjë të tillë nuk e ka arritur.

Nuk është dëgjuar se çfarë saktësisht ka thenë Abelard Tahiri por është parë që ka godit tavolinën sapo ka filluar fjalimin Albin Kurti.

the authorGazetaKNN