Aktuale

Veseli ende po hesht për sulmin në Kuvendin e Kosovës

Deri tash disa nga liderët e vendit, e një numër jo i vogël i deputetëve e politikanëve të rangjeve tjera janë deklaruar për sulmin e mbrëmshëm në Kuvendin e Kosovës.

Por, deri tash asnjë fjalë nuk është thënë nga drejtuesi i këtij institucioni që ishte cak i sulmit, Kryeparlamentari dhe Kryetari i PDK’së, Kadri Veseli.