Aktuale

Veseli-Fisnik Ismailit: Skënderbeg mos i qit sytë

Seanca e Kuvendit vazhdoi me një fjalosje në mes kryetarit të Kuvendit, Kadri Veselit dhe deputetit të Vetëvendosjes, Fisnik Ismaili.

Reagimi i Fisnik Ismailit erdhi, derisa Adem Grabovci kërkoi falje të gjithë ata që i ka lënduar në bisedat telefonike që po publikohen, duke thënë se të tjerat ia ka lënë drejtësisë.

Derisa reagoi Ismaili, Veseli i tha “Skenderbeg”, merr fjalën dhe mos “bërtit”. /KP

the authorSamir Dalipi