Aktuale

Veseli nënshkruan Ligjet për transformimin e FSK-së në ushtri

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli sot nënshkroi Ligjet për transofrimin e FSK-së në ushtri.

Përmes një postimi në Facebook, ai tha se ky ishte njëri nga nënshkrimet më të mira dhe më të vlefshme.

“Me një ndjenjë të veçantë, sot nënshkrova Ligjet për transformimin e FSK-së në Ushtri. Ky ishte një prej nënshkrimeve më të mira dhe më të vlefshme”, ka shkruar Veseli

the authorBurbuqe Metolli