Aktuale

Vetëvendosje: Zahir Pajaziti është emri i drejtësisë popullore

Një delegacion i Vetëvendosjes bëri sot homazhe pranë shtatores së heroit të kombit Zahir Pajaziti në Prishtinë në 20-vjetorin e rënies së Zahir Pajazitit, Hakif Zejnullahut e Edmond Hoxhës.

“Me aksionet e tyre çlirimtare iu dha një hov të fuqishëm edhe UÇK-së edhe besimit në popull për ekzistencën e UÇK-së. Duke e besuar populli UÇK-në, u rrit vetëbesimi i popullit. Kjo datë, ky flamur, dhe të gjithë heronjtë e kombit na e mundësojnë si krenarinë e dinjitetin, po ashtu edhe sigurinë e përparimin”.