Aktuale

Vetura bije në humnerë në Zahaq të Pejës (Foto)

Një shofer ia pa sherrin një grope në rrugën që lidh qytetin e Pejës me fshatin Zahaq.

Makina e tij ra në këtë humnerë që sipas një dëshmitari që ndodhej në vendin e ngjarjes, po parashihet të ndërtohet një nënkalim në kuadër të zgjerimit të rrugës.

“Ky aksident ka ndodhur sot ne mëngjes ne fshatin Zahaq te Pejës, ne ketë vend ku ka ren vetura është duke u ber zgjerimi i rrugës Peje – Zahaq dhe me gjase nje nenkalim”, ka shkrusr në Facebook Florent Zeqaj, gazetar i Klan Kosovës

vetura1

vetura2

vetura3

the authorSamir Dalipi