AktualeLifestyle

Videoja në Twitter që po ”tmerron” njerëzit

‘’Trupa’’ të frikshëm janë përdorur prej kohësh për të larguar disa zogj dhe sorra të paftuara që mund të dëmtojnë natyrën, port ani kjo ka kaluar në nivel tjetër.

Një video e cila po qarkullon në Tëitter, ka lënë pa fjalë përdoruesit e rrjetit social, derisa shihet një figurë e tillë.

Njerëzit janë shprehur tejet të ‘’tmerruar’’ nga videoja që kanë parë, derisa shihet duke lëvizur nga era e fortë.

Videoja, e cila u publikua në Tëitter, ka mbledhur më shumë se 74 mijë shikime që nga postimi.

Vlerësojeni edhe ju vetë…