Aktuale

Vitia me deklaratës mbështetëse për lirimin e Haradinajt

Kuvendi Komunal i Vitisë mban sot seancë të jashtëzakonshme për aprovimin e deklaratës mbështetëse për lirimin e Ramush Haradinajt.

Mbledhja do të mbahet në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës së Vitisë në Shtëpinë e kulturës, Gursel e Bajram Sylejmani në Viti,  duke filluar në ora 12:00 dhe është e hapur për publikun. /KosovaPress/