Aktuale

Vjosa Osmani për pandeminë: Vetëm me shpresë dhe vizion ne mund t’ia dalim

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani e ka përmendur Ish Presidentin e Afrikës së Jugut, tashmë të ndjerin, Nelson Mandelën.

Ajo tha se ai ishte në izolim për 2 vite, pa familje, pa luks dhe pa telefon.

Më tutje Osmani tha se vetëm me shpresë dhe vision ne mund ta luftojmë koronavirusin.

“Në izolim për 27 vite. Pa familje, pa luks, pa telefon. Vetëm me shpresë dhe vizion. Ne mund të bëjmë këtë”, ka shkruar Osmani.

the authorGazetaKNN