Aktuale

VMRO DPMNE: PSP-ja dorë e zgjatur e Zaevit

VMRO DPMNE ka reaguar ndaj Prokurorisë Speciale Publike (PSP), duke e quajtur atë dorë e zgjatur e Zoran Zaevit.

“Çdo here kur Zoran Zaev është në panik, Prokuroria Speciale Publike del në mbrojtje të tij nëpërmjet konferencave. Me raste të falsifikuara dhe fabrikuara”, thot VMRO DPMNE.

Me këto veprime sipas VMRO DPMNE-së, PSP-ja vërteton se është dorë e zgjatur e Zaevit.