Sport

Vokrri e ka një mesazh për ata që nuk erdhën te Kosova

Fadil Vokrri iu ka uruar suksese atyre që nuk vendosën për Kosovën.

Në fillim të konferencës, Vokrri foli për ata që nuk erdhën te Kosova.

“Ne iu urojmë suksese kosovarëve që qëndruan te Shqipëria dhe që mbetën te përfaqësuset tjera. Ne i respektojmë vendimet e tyre”, deklaroi Vokrri, përcjellë “Lajmi.net”.

Në konferencë nuk ka ardhur ende Valon Berisha.