Aktuale

Vucic thotë se serbët kanë mbështetjen e botës, paralajmëron rritjen e Serbisë

Presidenti serb, Aleksander Vucic se Serbia po bëhet çdo ditë e më e madhe, dhe këtë për shkak se nuk është në konflikt me askënd.

Këto komenti i ka bërë në Mitrovicën Veriore, ku është duke e mbajtur një fjalim.

Aty, Vucic ka thënë se Serbia asnjëherë s’ka pasur përkrahje më të madhe se sa tash. Ka falënderuar Rusinë që i ka qëndruar në krah Serbisë në kohë të rënda.

“Sot, kemi më shumë se kurrë mbështetjen e botës. Faleminderit miqve tanë nga Rusia të cilët politikisht ishin me ne kur nuk ishte askush tjetër. Dhe kjo është arsyeja pse ne mund të zgjedhim të ardhmen tonë, dhe të themi se nuk duam të hyjmë në NATO sepse duam të mbajmë neutralitetin tanë ushtarak”, ka thënë Vuçiqi.

the authorE B