Rajon & Botë

The wall street journal: Rusia dhe Turqia do të nxisin konflikte në Ballkan

Kriza e ardhshme në Evropë, është shumë e mundshme të ndodhë në Ballkan, nën ndikimin e Rusisë dhe Turqisë, vlerëson The wall street journal.

Sipas gazetës amerikane, Rusia dhe Turqia inkurajojnë përfaqësuesit e tyre në Ballkan, pra në Serbi dhe Shqipëri, për të ndihmuar në rindarjen e kufijve rajonale./KosovaPress/