ShowBiz

Xhesika e ‘O sa mirë’ kritikon për veshje Arif Hikmetin (Video)

Aktorja e ‘O sa mirë’, Arta Nitaj, dhe Nika anëtarja e re e ‘On Records’, kanë qenë të ftuarat e kësaj në rubrikën ‘In and Out’ të emisionit Express Rozë, për t’i komentuar veshjet e artistëve tanë.

Se si e ka kritikuar për veshje Arta Arif Hikmetin, e mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme.