Aktuale

Zaev në takim me Bilall Kasamin

Në selinë e Lëvizjes Besa po zhvillohet takim mes kryetarit të LSDM-së dhe njërit mandatarit për formimin e Qeverisë së re, Zoran Zaev, dhe liderit të Besës, Bilall Kasami.

Takimi pasoi menjëherë pasi Zaev mori mandatin nga presidenti George Ivanov që nënkuptohet se bisedimet do të zhvillohen në drejtim të formimit të qeverisë së re.

Paraprakisht Zaev deklaroi se pjesë e kabinetit qeveritar të jenë edhe partitë që e mbështetën atë me firmat e tyre.