Aktuale

Zbardhet shuma e grabitur në Rinas

Në total shumë e grabitur llogaritet në 6 milionë e 4 457 mijë Euro.
Emisioni “Opinion” ka zbardhur shumën që është vjedhur në grabitjen e aeroportit të Rinasit. Paratë kanë qenë të tre bankave të nivelit të dytë.

Banka e parë ka transferuar përkatësisht një shumë prej 1 milionë Eurosh e 850 mijë Paund, banka e dytë 3 milionë euro 400 mijë Dollarë e 100 mijë Paund dhe banka e tretë 1 milionë Euro.

Në total shumë e grabitur llogaritet në 6 milionë e 4 457 mijë Euro./tv klan.al/