Tech

Zbulohen çmimet e mundshme të serisë Galaxy S20 të Samsung

Këtë javë disa koncepte të freskëta kanë dalë në internet, së bashku me disa çmime të mundshme, për linjën Galaxy S20 të Samsung.

Spekulimet na vijnë prej 91Mobiles dhe lajmëtarit në Twitter, Ishan Agarwal.

Të dy burimet zbulojnë detaje rreth Galaxy S20, S20 + dhe S20 Ultra 5G të ardhshëm.

S20 Ultra 5G i nivelit të lartë do të fillojë me 1349 € për versionin 128 GB në Cosmic Grey, Cosmic Black dhe Cloud Blue. Versioni 512 GB thuhet se është 1549 €.

Grupi i kamerave gjithashtu tregon katër sensorë, duke përfshirë një lente periscope që raportohet se do të ofrojë zmadhim dixhital 10x optik dhe 100x.

the authorGazetaKNN