Rajon & Botë

Zelanda e Re nuk shënon asnjë rast me COVID-19 në 24 orët e fundit

Zelanda e Re ka bilanc pozitiv në parandalimin e infeksioneve me COVID-19.

Zelanda e Re nuk ka regjistruar asnjë rast të ri të Covid-19 brenda natës, qoftë në komunitet ose në izolim të menaxhuar, raporton The Guardian, transmeton lajmi.net.

Shteti ka filluar një fushatë testimi pasi tre persona u testuan pozitivisht për variantin e MB gjatë fundjavës.

Auckland, qyteti më i madh i Zelandës së Re, është aktual në kufizimet e nivelit 3, duke kërkuar që njerëzit të qëndrojnë në shtëpi.

Pjesa tjetër e vendit mbetet në nivelin 2, i cili përfshin kthimin e rregullave të distancës sociale, kufijtë e mbledhjes dhe rritjen e veshjes së maskës. /Lajmi.net/