Aktuale

Zhduket një e mitur nga Artana

Një e mitur është raportuar e zhdukur nga motra e saj në Policinë e Kosovës, raporton Gazeta Express.

Sipas asaj që ka deklaruar në polici motra e të miturës thu8het se e njejta ka dalur nga shtëpia para tri ditësh dhe ende nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Njoftimi i plotë i policisë:

Fsh. Llabjan, Novo Bërdë 06.02.2019 – 04:00. Ankuesja femër K/Shqiptare, ka njoftuar se motra e saj e mitur femër K/Shqiptare, nga datë 06.02.2019, ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vend ndodhjen e saj. Rasti nën hetime.

Artana njihet më shumë me emërtimin e vjetër Novobërdë.

the authorBurbuqe Metolli