Aktuale

Zhduket një femër në Lipjan

Një rast i zhdukjes së një personi ka ndodhur dje në qytetin e Lipjanit. Raportohet se në rrugën “Avdi Kelmendi”, në Lipjan, me 28.04.2019 ankuesja femër shqiptare ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vend ndodhjen e saj.

Rasti vazhdon të hetohet.