Rajon & Botë

Zjarri në Kalifornia, numri i të zhdukurve shkon në 631

Numri i njerëzve të zhdukur në zjarrin shkatërrues në veri të Kalifornias ka kaluar në më shumë se 600 dhe janë gjetur shtatë trupa të tjerë, sipas autoriteteve lokale.
Lista e personave të zhdukur është dyfishuar që nga e hëna që e lëmë pas.

Ky zjarr llogaritet më vdekjeprurës dhe më shkatërrues i shtetit Kalofornia në SHBA ndërsa ka vrarë të paktën 63 njerëz.

Rreth 12,000 ndërtesa janë shkatërruar.

Tre persona të tjerë kanë vdekur gjithashtu në zjarrin Woolsey, në jug, njofton Klan Kosova.