Aktuale

Zonat të cilat do të kenë nesër ndërprerje të energjisë elektrike

KEDS njofton se si pasojë e zhvillimit të disa punimeve të trafostacionit të KFOR-it, disa komuna dhe fshatra të Kosovës do të mbesin pa furnimzim me energji elektrike.

Disa nga zonat të cilat do të mbesin pa furnizim me energji elektrike janë: Gurthyesi, Pompa e benzinës, Hotel Eliza, Isniq (një pjesë), Metaliku, rrugët Elez Geci, Agim Selmanaj, Hulaj, Pushimorja, Hotel Kuqi dhe Manastiri i Deçanit.

Shkyçje gjatë ditës së nesërme do të ketë edhe në Pejë, Gjilan, Gjakovë, Ferizaj dhe Prizren./KP