Aktuale

Zyrtarizohet ndalja e grevës në arsim

Greva e punëtorëve në arsim zyrtarisht është ndërprerë pas arritjes së marrëveshjes me qeverinë për ngritje të pagave.

Sindikata e Bashkuar për Arsim, Shkencë e Kulturë pas mbledhjes së Këshillit Drejtues vendosi që greva të pezullohet.

Ndërsa bënë të ditur se pezullimi vlen deri në marrjen e vendimit në Kuvendin e Kosovë dhe nese vendimi i Kuvendit nuk merret, SBAShK-u e aktivizion menjëherë grevën.

the authorBurbuqe Metolli