Potenciali, talenti dhe shtytja ekzistojnë në çdo cep të botës. Por jo gjithmonë edhe mundësitë. Kjo është arsyeja pse ne po e bëjmë më të lehtë të arrini qëllimet tuaja.

* Programi i bursave 100% ofrohet për të gjithë kandidatët e interesuar për studime bachelor në Kolegjin AAB të cilët regjistrohen në afatin e dytë të regjistrimeve. Bursat e ofruara janë njëvjeçare. Aplikantët do t’ i nënshtrohen testit të njohurive nga fusha përkatëse.


Kontakti

  • Rr. "Elez Berisha", nr. 56
    Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë
    10000 Prishtinë, Republika e Kosovës
  • 038 600 005
  • [email protected]

Social Address

Regjistrimet janë mbyllur