https://aab-edu.net/uploads/images/librat/RREGULLIMI SHTETËROR DHE SHOQËROR- Nusret Agiq.jpg Nusret AgiqRREGULLIMI SHTETËROR DHE SHOQËROR- Nusret Agiq.pdf