Çmimet ndërkombëtare

Kolegji AAB ndanë pesë çmimeve ndërkombëtare për personalitete të shquara me biografi të pasur dhe kualitete të larta profesionale.

Çmimet që ndahen janë këto:

AAB
SOCIAL

Facebook

APLIKO ONLINE