Qendra e trajnimeve

Qendra për Trajnime e Kolegjit AAB, është qendër e specializuar e cila ofron kurse të veçanta jashtë procesit mësimor, për studentët e vet si dhe për kandidatët potencialë për të ndjekur studimet në këtë Universitet.

Gjatë muajit prill dhe maj të vitit 2014, Qendra për Trajnime e Kolegjit AAB, do të organizojë kurse speciale parapërgatitore për të gjithë ata që janë të interesuar që të aplikojnë për regjistrim në vitin akademik 2014/2015.
Kushtet për regjistrim në këto kurse: të jeni maturant në ndonjërën nga shkollat e mesme të Kosovës dhe të jeni i interesuar për regjistrim në Kolegjin AAB.

Kurset do të jenë intensive dhe mbahen nga profesionistë të fushave përkatëse.

Kurset mbahen në objektet e Kolegjit AAB dhe janë pa pagesë.

Për kandidatët nga rajoni i Prishtinës, do të organizohen edhe autobusët për transportin e kursistëve.

Këtu mund të gjeni edhe formularin për aplikim në ndonjërin nga kurset, të cilin duhet ta dërgoni në e-mail adresën: [email protected]

Shkarko Aplikacionin
Aplikacioni për regjistrim

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19