Fotoğraf galerisi

Ka mision grumbullimin e fotove që prezantojnë dhe promovojnë kryesisht aktivitete që zhvillohen në të gjitha fakultete dhe sektorët tjerë të AAB-së.

AAB
SOCIAL

Facebook

APLIKO ONLINE