SHKOLLA PËRGATITORE PËR TESTIN E MATURËS 2022

Kolegji AAB me degët e tij në Prishtinë, Ferizaj e Gjakovë, fton të gjithë maturantët e interesuar të ndjekin FALAS kurset përgatitore për testin e maturës 2022. Kurset përgatitore fillojnë nga data 10 qershor - 17 qershor 2022.

Për të qenë pjesë e kurseve,regjistrohu këtu:
 
 
 
 
 

Rreth kurseve përgatitore

Të gjithë ata që kanë ndjekur kurset e maturës në Kolegjin AAB kanë pasur sukses në testin e maturës! Kolegji AAB organizon kurse në: Matematikë, Gjuhë Shqipe dhe Gjuhë Angleze. Krahas kurseve përgatitore për testin e maturës, maturantët do të kenë rastin të bëhen pjesë e një sërë aktivitetesh artistike e sportive.

PSE n’AAB?

  • Sepse është zgjedhja më
    e natyrshme e një maturanti


  • Sepse është lider në arsimin e lartë
  • Sepse ofron kushtet më të mira
    për studime


  • Sepse është vend i mundësive