Konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2022/23

Kolegji AAB shpall konkurs për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Më shumë

Në Kolegjin AAB u mbajt edicioni i parë i Panairit të Karrierës dhe Punësimit AAB 2022

Në edicionin e parë të këtij panairi morën pjesë rreth 50 kompani vendore e ndërkombëtare të cilat veprimtarinë e tyre e ushtrojnë në pothuaj të gjitha qendrat e Kosovës, ndërsa një pjesë e konsiderueshme e tyre ofrojnë shërbime edhe për vendet evropiane e amerikane.

Më shumë

Transparency Ranking - AAB i pari nga institcuionet jopublike shqiptare

Nga mbi 30 mijë universitete botërore që vlerësohen në rangimin Transparent Ranking, e që mbështetet në të dhënat e Google Scholar, në edicionin e janarit 2022 për herë të parë lista është zgjeruar duke përfshirë mbi 7 mijë universitete dhe institucione të arsimit të lartë në botë.

Më shumë
Zbuloni kampusin e Kolegjit AAB në Prishtinë

Zbuloni kampusin e Kolegjit AAB në Prishtinë

Të përcaktuar për të vendosur trende të reja në Arsimin e Lartë në Kosovë dhe rajon!

Më shumë

AAB SHËNON NGRITJE NË WEBOMETRICS. VAZHDON TË JETË INSTITUCIONI MË I MIRË JOPUBLIK I ARSIMIT TË LARTË NË TË GJITHA TROJET SHQIPTARE

Me 447 pozita më lartë se në edicionin e janarit 2021, Kolegji AAB sërish ka dalur të jetë institucioni më i mirë jopublik në të gjitha trojet shqiptare, sipas listës prestigjioze të rangimit të universiteteve Webometrics.

Më shumë

Lansohet me sukses platforma origjinale për mësim në distancë

Në kuadër të platformave origjinale të krijuara tash e sa kohë për shërbime elektronike për studentë, Kolegji AAB në këtë situatë ka krijuar edhe një mundësi shtesë për studentët, platformën Klasa Virtuale, përmes së cilës sipas orarit të ligjëratave po zhvillohen ligjëratat në kohë reale në të gjitha programet studimore.

Më shumë

Studentët

Fakultetet

Hulumtimet

Bashkëpunimet

Mirësevini në AAB

Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë i cili është themeluar menjëherë pas luftës në Kosovë, pas krijimit të rrethanave të reja ekonomike-sociale e kulturore, kur u krijuan kushte dhe rrethana për jetë normale të qytetarëve të Kosovës, duke thyer kështu kushtet e një monopoli të gjatë që kishte në fushën e arsimit në vendin tonë.

Për ne

Afati i Provimeve

të shtatorit 2021/2022

Data e Paraqitjes

22.08 10.09

Data e Provimeve

10.09 30.09

Paraqit

Bazuar në Rregulloren për Studime të BPrAL AAB, afati i paraqitjes së provimeve bëhet të paktën 14 ditë para afatit përkatës të provimeve.

75%

e studentëve të diplomuar janë në marrëdhënie pune

35

Programe Bachelor dhe Master

Cilësi.Lidership.Sukses!

Njihuni me studentët tanë

Mënyra më e mirë për ta njohur Kolegjin AAB është të dëgjoni drejtpërdrejt nga studentët tanë.

Të Gjitha

Orari i Transportit

Prishtine

AAB

rradhës

Rrethi

rradhës

Live Orari

Mund të ketë vonesë për shkak të komunikacionit. Autobusi niset nga Rrethi i Flamurit dhe ndalon në këto pika:
Tregu i Ulpianës, Radio Televizioni i Kosovës, Hotel Grandi, Sheshi "Bill Klinton", Lakrishtë;-AAB