International Conference

Titulli i konferencës

“The economic sustainability of Balkan countries and the Euro-integration challenges”

Koha e mbajtjes 26 Maj, 2018
Url e konferences http://konferencat.aab-edu.net/icbes2018/en/
Organizator Kolegji AAB në partneritet me:
Universitetin “Aleksandër Moisiu”, Durrës,
"FON University" Republic of Macedonia,
Fakulteti Ekonomik i Universitetit të Osjekut - Kroaci,
Instituti për Hulumtime Shkencore dhe Zhvillim - Ulqin


Lokacioni Prishtinë
Informata shtesë

The main purpose of this conference is to foster scientific debate between experts, professors, local, national and international managers, while presenting their research findings on the economic challenges faced by businesses, competent economic policy authorities, and various groups that are involved in economic processes.

INSTITUTI AAB
APLIKO