Senate members

Rektori
Bujar Demjaha

Prorektori për çështje mësimore dhe akademike
Shemsedin Vehapi

Prorektori për kërkim shkencor
Uranela Demaj

Prorektori për bashkëpunim të jashtë
Venera Llunji

Prorektori për financa
Gëzim Shabani

Prorektori për komunikim dhe inovacion
Zija Rexhepi

Sekretari*
Granit Curri

Menaxherja e zyrës për sigurim të cilësisë*
Furtuna Mehmeti

Fakulteti Ekonomik
Dekani Medain Hashani
Përfaqësuesi i personelit akademik Kosovare Ukshini

Fakulteti i Arteve
Dekani Fitim Aliu
Përfaqësuesi i personelit akademik Elisa Nikolla

Fakulteti i Arkitekturës
Dekani Armend Fazliu
Përfaqësuesi i personelit akademik Kaltrina Jashanica

Fakulteti i Kulturës Fizike
Dekani Fatmir Pireva
Përfaqësuesi i personelit akademik Besim Gashi

Fakulteti i Shkencave Sociale
Dekani Hysen Kasumi
Përfaqësuesi i personelit akademik Saranda Shatri

Fakulteti i Gjuhës Angleze
Dekani Aida Alla
Përfaqësuesi i personelit akademik Niman Dreshaj

Fakulteti i Komunikimit Masiv
Dekani Hasan Saliu
Përfaqësuesi i personelit akademik Gazmend Abrashi

Fakulteti Juridik
Dekani Veton Vula
Përfaqësuesi i personelit akademik Mentor Lecaj

Fakulteti i Administratës Publike
Dekani Petrit Bushi
Përfaqësuesi i personelit akademik Donik Sallova

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike
Dekani Jusuf Qarkaxhija
Përfaqësuesi i personelit akademik Avni Pllana

Fakulteti i Psikologjisë
Dekani Naim Telaku
Përfaqësuesi i personelit akademik Mimoza Kamberi

Fakulteti i Infermierisë
Dekani Idriz Sopjani
Përfaqësuesi i personelit akademik Shqipe Tahiri

Fakulteti i Stomatologjisë
Dekani Astrit Kuçi
Përfaqësuesi i personelit akademik Bleron Azizi

Fakulteti i Radiologjisë
Përfaqësuesi i personelit akademik Bujar Gjikolli
Përfaqësuesi i personelit akademik Sehad Kadiri

 

Përfaqësuesit e studentëve
Leandrit Llunji  – student

Erëza Selimi – studente

Faltinda Salihu – studente

Përfaqësuesi i personelit teknik administrativ
Jetulla Rexhaj

 

  • Sekretari dhe Menaxheri i zyrës për sigurim të cilësisë, marrin pjesë në mbledhjet e senatit pa të drejtë vote