AAB COLLEGE’S FACULTY OF NURSING IS CONTINUING ITS COOPERATION WITH GERMAN INSTITUTIONS AND COMPANIES

23 September 2019

The cooperation of the AAB College’ Faculty of Nursing with German institutions and companies is deepening day by day. In the continuation of this cooperation agreement and the preparation of highly competent staff in their respective fields, recently the Vice-Dean of the Faculty of Nursing, Shqipe Tahiri and the Assistant Professor Aferdita Seferaj, paid a visit to Stuttgart, Germany.

During their study visit to the “School of Nursing Education – Diakonia”, they participated in a seminar on “The design and content of education curricula in Germany”.

Representatives of the AAB College’s Faculty of Nursing also visited the Red Cross Hospital, where they watched closely the way nursing work is done and contributed to their training in “planning and implementing nursing practical learning guides”.

On this occasion they also visited the associates of AAB College’s Faculty of Nursing, SANA Kliniken.

AAB College is continuously creating new opportunities for the advancement of future nurses who have entrusted their studies to us.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19