AAB College’s Journalism students take part in election campaign monitoring

16 September 2021

A group of AAB College journalism students were involved in monitoring the local election campaign in Kosovo. These students, who have already started their training by foreign experts, will monitor the communications of politicians on social networks for a month leading to the October 17 local election campaign.

This was achieved thanks to a cooperation agreement signed today between the Faculty of Mass Communication of AAB College and the Democracy for Development (D4D) institute.

The director of D4D, Rrezarta Delibashzade Krasniqi, stated that this cooperation is guided by the principles of mutual understanding and respect, and by the need to develop and strengthen professional and academic cooperation in the field of communication, media, and democracy.

Journalism students, according to the Dean of FMK, Hasan Saliu, are taking part in this project as interns. However, the agreement also provides for other useful collaborations for students related to media and democracy in the future.

The engagement of journalism students in this project comes after the signing of the Code of Conduct of social networks, by D4D, civil society, media, and the CEC.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19