AAB Remains The Only And First Albanian Non-public Institution For Citations In Google Scholar

14 July 2021

Out of about 5 thousand universities in the world, included in the #TransparentRanking, which is based on Google Scholar data, AAB College is ranked first non-public institution out of all Albanian institutions in Kosovo, Albania and Northern Macedonia.

AAB College remains yet again the only non-public institution from Kosovo that is included in this list, while from our country in this ranking only the University of Prishtina “Hasan Prishtina” is included.

Out of over 30 thousand world universities that are evaluated by this ranking, only the first 4 thousand are included in this ranking, as one of the top universities based on the publications of scholars and professors and their citation by other authors.

AAB College continues to be committed to the further development of the scientific research component, supporting and aiding the projects and research of the academic staff and students. This is evidenced by the International Scientific Journal “Thesis”, which is published by AAB, and which is already indexed on about 50 scientific platforms, including: DOAJ, Hrcak, Base Bielefeld, MIAR, Worldcat, etc..

Transparent Ranking, as the list of top universities from Google Scholar citations is called, is published by the Spanish High Council for Scientific Research, part of which is also the research group Cybermetrix LAB.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19