The fourth student conference of social science students was held

25 February 2021

Organized by the Faculty of Social Sciences at AAB College in Prishtina, today, the fourth Student Conference was held, which was attended by students from the three campuses: Prishtina, Ferizaj and Gjakova, who continue their studies in the Child Care and Welfare program.

At the opening of this conference, which focused on current educational trends from student perspectives in the field of social sciences, Dean Prof. Ass. Dr. Hysen Kasumi, said that the purpose of organizing this conference is to offer students the opportunity to contribute to the scientific aspect and to share knowledge with other participating students.

In today’s conference, 59 students presented their research contributions, while addressing the main topics of the conference, such as early childhood development, pedagogy, psychology and its social aspects.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19