20 selected students will be part of the AAB tutorial system during the summer semester 2014/15

13 March 2015

In addition to the ongoing activities, in line with the university curriculum, tutor students are selected for the summer semester of the academic year 2014/15. Tutor students are selected from all study programs organized in the three campuses of AAB University in Prishtina, Gjakova and Ferizaj.

The AAB tutorial system aims representation of students by students.

The tutor students selected through this competition are:

 

AAB – Prishtinë,

Elbasan Hamiti- Kulturë Fizike dhe Sport,

Alban Lahu- Shkenca Kompjuterike,

Besart Kolgeci            -JuridikPërgjithshëm,

Valon Demiri- Administrate Publike, 

Behare Pllana- Shkenca Sociale

AgnesaBalaj – Gjuhë Angleze,

Mirjeta Hajzeraj- Komunikim Masiv,

Valon Bislimi- Ekonomik

Blerina Zogaj- Ekonomik

 Valmir Sadiki-  Ekonomik

Yllka Qarri – Fakulteti i  Arkitekturës

Bardhyl  Dobroshi – Fakulteti Arteve .

 

AAB-  Ferizaj,

SebinaKadriu-Juridik,

LiridonGabrrica- Ekonomik,

Agnesa Maloku–Shkenca Sociale,

Rrezarta Ramadani- Gjuhë Angleze

Valbona Shabani- Administratë Publike.

 

AAB –  Gjakovë

Marigone Deda- Juridik

Afërdita Zeneli-Ekonomik,

Zana Nura- Gjuhe Angleze.

foto-nga-te-perzgjedhurit-e-sistemit-tutorial-te-aab

Share: