AAB College and KLAN Kosova organize joint activities for the benefit of the media in Kosovo

23 September 2021

The Faculty of Mass Communication of AAB College and Klan Kosova Television (Klan Kosova), will coordinate several activities which aim to contribute to furthering the professionalism of journalism and media studies in Kosovo.

These activities will be realized thanks to a cooperation agreement which was signed today by the Dean of the Faculty of Mass Communication of AAB College, Prof. Ass. Dr. Hasan Saliu and the director of Klan Kosova Television, MA. Adriatik Kelmendi.

During the signing of this agreement, it was said that the cooperation between journalism professionals on the one hand and media and communication scholars on the other is in the interest of both parties and in the interest of the Kosovar media.

Under this agreement, the parties agree to coordinate activities that further raise the standards of professional journalism, train students, and positively impact objective information in Kosovo.

These activities will be implemented through the organization of symposia, conferences, training and professionalisation of journalists, providing opportunities for professional practice for journalism students, lectures of mutual interest and other joint activities for the benefit of the media, and media studies in Kosovo.

The agreement also includes the cooperation between the professional journalism of Klan Kosova with the media researchers of AAB College, as well as the professional internship of AAB College students in Klan Kosova.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19