AAB College continues to invest heavily in the practical learning of students

22 November 2021

From now on, the students of AAB College, Department of Psychology in Ferizaj, can do their practical work in the Ri-Jeta Center. Ri-Jeta Center offers psychological services such as group therapy, art therapy, treatment of stress, anxiety, and depression for drug users and their families.

This was made possible thanks to the cooperation agreement signed by the Dean of the Faculty of Psychology, Dr. Sc. Naim Telaku and the head of the Ri-Jeta Center, Mrs. Arjeta Musliu, an agreement that also enables cooperation in other projects of mutual interest.

Thanking the Ri-Jeta Center for the opportunity given to our students, we invite our students that are interested in practical work to visit the student support staff of the Psychology branch of AAB College, Ferizaj campus.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19