Kolegji AAB vazhdon të investojë në fuqizimin e komponentës praktike për studentët e vet

22 Nëntor 2021

Nga tash studentët e Kolegjit AAB, Dega e Psikologjisë në Ferizaj, mund të mbajnë punën praktike në Qendrën Ri-Jeta.

Qendra “Ri-Jeta” ofron shërbime psikologjike për përdoruesit e substancave narkotike dhe familjarët e tyre, shërbime si psikoterapi individuale dhe grupore, terapi arti, trajtimin e stresit, ankthit, depresionit etj.

Një gjë e tillë u mundësua falë marrëveshjes për bashkëpunim të nënshkruar nga dekani i Fakultetit të Psikologjisë, dr.sc. Naim Telaku dhe udhëheqësja e Qendrës Ri-Jeta, znj.Arjeta Musliu, marrëveshje kjo që parasheh bashkëpunimin edhe në projekte të tjera me interes të dyanshëm.

Duke falënderuar Qendrën Ri-jeta për mundësinë e dhënë për studentët tanë, i ftojmë studentët që të shprehin interesimin e tyre për punë praktike tek referentet e degës së Psikologjisë, Kampusi Ferizaj.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19