AAB College in Ferizaj establishes partnership with "Engjujt" preschool institution

14 October 2021

Students of the Child Care and Welfare program in the Ferizaj campus of AAB College, from now on will
have an additional opportunity for practical work.

This program that prepares the staff for preschool education of children, through the agreement with
the Preschool Institution “Engjujt” in Ferizaj, will enable the internship of students in order to better
prepare them.


The agreement was signed by the director of the Ferizaj campus of AAB College, prof.dr. Shaip Bytyçi,
and the director of “Engjujt” pre-chool institution, Mrs. Fatime Nuhiu Reçica.

It is worth mentioning that the head of “Engjujt”, has graduated from AAB College in Ferizaj, and today
successfully runs this successful preschool institution in the municipality of Ferizaj.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19