AAB në Ferizaj vendos partneritet me IP “Engjujt”

14 Tetor 2021

Studentet e programit Përkujdesja dhe Mirëqenia e Fëmijëve në degën e Ferizajt, tani e tutje do ta kenë edhe një mundësi shtesë për punë praktike.

Ky program që përgatitë kuadro për edukim parafillor të fëmijëve, përmes marrëveshjes me Institucionin Parashkollor “Engjujt” në Ferizaj, do t’ u mundësojë studentëve praktikën profesionale me qëllim të përgatitjes sa më të mirë të tyre.

Marrëveshja u nënshkrua nga drejtori i degës së Kolegjit AAB në Ferizaj, prof.dr. Shaip Bytyçi, dhe drejtoresha e IP “Engjujt”, znj.Fatime Nuhiu Reçica.

Vlen të theksohet se vet udhëheqësja e Kopshtit “Engjujt”, ka mbaruar studimet në Kolegjin AAB në Ferizaj, ndërsa sot me sukses drejton këtë institucion të suksesshëm parashkollor në komunën e Ferizajt.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19