AAB College opens call for student exchange at Lodz University in Poland

25 November 2021

As part of the Eramus + program KA107, a call for student mobility has been opened at the partner university in Poland “Lodz University”, for the summer semester 2021/22.

The deadline for submissions is open until December 3, 2021 at the latest. Students who are part of the faculties found below and are not in their last year of studies are all eligible to apply for this program.

– Economic (Management)
– Social science
– Computer science
– Public Administration (Political Science)
– Law
– English language

The number of students that will be admitted is 10.

Application criteria:

The students who apply for this program will be selected by a commission of AAB College, and the list of the best candidates will be forwarded to the host university (Lodz University) for further processing!

More details about the courses and study programs can be found in this link:

https://iso.uni.lodz.pl/erasmus/programmes/

For additional information, contact: [email protected]

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19