AAB College’s Faculty of Social Sciences branch in Gjakova signs cooperation agreement with preschool Institute Andrra

8 October 2021

Preschool Institution Andrra in Gjakova will be partnered with the Faculty of Social Sciences of AAB College through its branch in Gjakova, on the Child Care and Welfare study program through the latest cooperation agreement signing.

This cooperation agreement was signed by the director of the branch of AAB College in Gjakova, Mr. Rifat Haxhija, and the director of the preschool Institute Andrra, Mrs. Shpresa Frrokaj.

The agreement, which was reached in coordination with the Dean’s Office of the Faculty of Social Sciences, aims to prepare students for the workforce through internships.

It is worth mentioning that three students from AAB College’s Faculty of Social Sciences have already found full-time employment in the Andrra institute in Gjakova while also accepting internships by dozens of AAB College students. 

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19