AAB Professor Albulena Kastrati, recipient of Fulbright Scholarship

14 September 2019

In addition to the exceptional results of studying, one of the main reasons for the quality and growth of AAB College is undoubtedly the wonderful academic staff. The number of AAB teachers who have managed to become part of the Fulbright program has recently been increased with the addition of Albulena Kastrati. 

As part of the Fulbright Scholarship, during the 2019/20 academic year, Kastrati will become part of Duke University, USA. Under the mentorship of Prof. Connell Fullenkamp, director of economics programs at Duke University, educated at Harvard University.

Albulena Kastrati will define and measure the concept and behavior of excessive liquidity in emerging and transitioning economies in Europe as part of her project: “The Determinants of Excess Liquidity in the European Emerging and Transition Economies System.”

Albulena Kastrati is a regular lecturer at AAB College. She has completed her master’s and doctoral studies at Staffordshire University in England, and besides her academic activity, she is professionally engaged in the Central Bank of Kosovo.

 

 

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19