Bjondina Graicevci, Student Of The Faculty Of English Language Is Employed In The Company “Alexander Chapman”

22 September 2021

Bjondina Graicevci, a third year student at the Faculty of English at AAB College, is employed by the Alexander Chapman Company, Pristina branch, through a call announced by this company, who are looking to increase their human capacity.

Alexander Chapman is an international company headquartered in London, which deals exclusively with staff recruitment for financial institutions in the United States.

Bjondina is a recruitment consultant.

She appreciates the commitment of AAB College that in addition to academic preparation, helps students in the most professional preparation for the labor market. The Faculty of English Language, AAB College and Alexander Chapman Company will soon expand their collaboration with informative activities and roundtables aimed at informing current students to be more successful in the job market, where English is a prerequisite.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19