Studentja e Fakultetit të Gjuhës Angleze Bjondina Graiçevci punësohet në Kompaninë “Alexander Chapman”

22 Shtator 2021

Bjondina Graiçevci, studente e vitit të tretë në Fakultetin e Gjuhës Angleze në Kolegjin AAB, punësohet në Kompaninë “Alexander Chapman”, dega Prishtinë, përmes një konkursi të shpallur nga kjo kompani, të cilët janë në kërkim të rritjes së kapaciteteve tyre njerëzore.

Kompania “Alexander Chapman” është një kompani ndërkombëtare me selinë kryesore në Londër, e cila merret ekskluzivisht me rekrutim të stafit për institucione financiare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Bjondina mban pozitën e këshilltares për rekturim.
Ajo vlerëson angazhimin e Kolegjit AAB që krahas përgatitjes akademike, studentët i ndihmon edhe në përgatitjen sa më profesionale për tregun e punës. Fakulteti i Gjuhës Angleze, Kolegji AAB dhe kompania Alexander Chapman së shpejti do ta zgjerojnë bashkëpuminin e tyre me aktivitete informuese dhe tryeza të rrumbullakëta me qëllim informimin e studentëve aktualë për të qenë më të sukseshëm në tregun e punës, ku gjuha angleze është parakusht.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19