Faculty of Foreign Languages of AAB College and TranKOS sign cooperation agreement

7 September 2021

The Faculty of Foreign Languages of AAB College continues to expand the opportunities for cooperation and employment with companies and institutions for its students. This cooperation agreement was signed with the prestigious company TranKOS, which specializes in written and oral translation services as well as being a leader in the use and provision of the most advanced software for the performance of these services.

Through this agreement, signed by the Dean of the Faculty of Foreign Languages, Aida Alla and the General Director of TranKOS, Mr. Afrim Hyseni, students of the English Language Master program will have the opportunity to perform their professional internship and other activities of interest discussed in the agreement.

Both institutions pledge to engage with all capacities in order for this agreement to be implemented as successfully as possible.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19