Five students of AAB College are continuing their studies in Norway within the Erasmus + Exchange Program

16 September 2021

Erza Idrizaj, Medline Geci, Yllza Morina, Ardijane Dobratiqi and Albulena Mavraj, are five students of AAB College who are continuing their master studies in Norway within the Erasmus + student exchange program.

For one academic semester they have already become part of the NLA-NLA College Mediehøgskolen Gimlekollen, in the department of Global Journalism.

All our students expressed their enthusiasm and excitement for their journey abroad for master studies. The emotion is impenetrable considering it will be a special experience. We thank AAB College for the opportunity, they said.

In addition to the lectures and exercises they are attending at NLA College, where they had the opportunity to meet well-known students and journalists from around the globe who are part of the program, AAB students also met Kosovo’s Ambassador to Norway, Mr. Uliks Emra, who congratulated them for their success and commitment, because as he said, with their work, they not only benefit in personal terms and professional development, but also contribute to the dignified representation and strengthening of the image of Kosovo.

Erza, Medlina, Yllza, Ardijana and Albulena have also given a message to all those who have not yet decided where to study, to choose AAB College and to take advantage of the many opportunities that AAB offers to students in relevant fields, among of which is also the opportunity of exchange in well-known European universities.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19